Happy Socks herensokken | Review - Gera Raakt
TOP
Happy Socks
Lifestyle Review Shoppen

Happy Socks herensokken | Review

Op het Blogger By Nature event maakte ik kennis met de webshop HemdVoorHem. Ik kreeg van hen een prachtige giftbox met een heerlijk luchtje van Calvin Klein en feestelijke sokken: Happy Socks. En daar ga ik je vandaag meer over vertellen!

Kleren maken de man

Ken jij dé nummer één webshop voor de man al? HemdVoorHem heeft zich als webshop gespecialiseerd in overhemden. Voor iedere man is er een geschikt overhemd verkrijgbaar. Intussen heeft de webshop zich behoorlijk uitgebreid met diverse andere producten voor de man zoals stropdassen, truien, ondergoed,  sokken en accessoires. Zelfs aan lekkere geurtjes is gedacht, want een lekker luchtje maakt een prachtige outfit natuurlijk helemaal af. Alles voor de man kun je nu op één en dezelfde plek vinden. Erg handig, zeker wanneer je (als) man niet zo van shoppen houdt!

 

Happy Socks

Maar goed, ik wil het vandaag dus vooral even hebben over de Happy Socks. Blije Sokken in het Nederlands. En laat dat nou niet overdreven zijn! Happy Socks zijn namelijk voorzien van de vrolijkste kleuren en leukste prints en daarom was ik ontzettend blij met het paar wat ik in de giftbox aantrof. Persoonlijk vind ik de sokken ontzettend comfortabel. Geen vervelende naden, ze zitten niet te strak of te los en ze zijn lekker warm.

Happy Socks

En nu ontving ik van HemdVoorHem nog twee paar Happy Socks herensokken zodat manlief en puberzoon ook door het leven kunnen met gezellige voeten. Brengt me gelijk op het volgende punt. Want zijn de Happy Socks dan alleen voor mannen? Nee, natuurlijk niet! Deze gezellige sokken zijn ook verkrijgbaar in vrouwen- én kindermaten. Blije voeten voor het hele gezin dus.

 

Materiaal

De sokken die we ontvingen zijn beiden geproduceerd in Turkije van gekamd katoen. Het ene paar bestaat voor 90% uit gekamd katoen, het andere voor 85%. Maar waarom zou je katoen in vredesnaam willen kammen? Nou, het kammen van de katoendraden gebeurt voordat het garen gespind wordt. Het kammen zorgt er namelijk voor dat de kortste vezels verwijderd worden en dat komt de kwaliteit van het garen weer ten goede. Want hoe langer de garens zijn, hoe beter de kwaliteit van de stof wordt. De stof is dan zachter, er ontstaan minder onzuiverheden en minder pluisjes na het wassen.  

 

Maar wat vinden de heren?

Toen ik mijn man vertelde over de Happy Socks bleek dat hij collega’s heeft die ze al naar volle tevredenheid dragen. Hij was dan ook erg nieuwsgierig of hij net zo blij van de sokken zou worden. De conclusie van manlief en puberzoon is gelukkig dezelfde als de mijne. De sokken zijn warm en zitten omdat ze naadloos zijn erg comfortabel. Enig minpuntje is dat de sokken van puberzoon nog een beetje te groot zijn, maar dat is alleen een kwestie van tijd.

Kende jij deze vrolijke sokken al?

Happy Socks

 

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.