Kinderparaplu; Overzicht met de leukste paraplu's voor kinderen
TOP
De leukste paraplu's voor kinderen
Lifestyle Shoppen

Kinderparaplu, de leukste paraplu’s voor kinderen!

In Nederland is niks zo veranderlijk als het weer. Elk seizoen leent zich steevast voor een stevige regenbui! Een toffe kinderparaplu kan er dan voor zorgen dat je kind het leuk vindt om een leuke wandeling te maken. Ik ging voor jou op onderzoek uit en maakte een overzicht met leuke paraplu’s voor kinderen!

Kinderparaplu

Een kinderparaplu is essentieel voor een wandeling op een regenachtige dag. Niks leuker dan met een vrolijke kinderparaplu in je hand in de plassen te stampen, toch? Je kan natuurlijk een standaard paraplu kopen in een leuk kleurtje, maar er zijn hele leuke paraplu’s te koop die net dat beetje extra hebben om een tochtje door de regen tot een feestje te maken. En je hebt er in Nederland waarschijnlijk ook nog eens het hele jaar plezier van. Een kinderparaplu is ook een heel leuk cadeau voor een verjaardag of als kraamcadeautje op de groei. Daarom zochten wij voor dit artikel de leukste kinderparaplu’s bij elkaar.

 

Kinderparaplu Oceaan

Floss & Rock magische kinderparaplu thema oceaan, verandert van kleur in de regen!

Deze Floss & Rock kinderparaplu thema oceaan verandert van kleur als hij nat wordt! Met deze paraplu op zak verandert een regenbui in een magisch avontuur. De witte onderwater creaties worden door de regendruppels veranderd in prachtig gekleurde afbeeldingen. Zodra de paraplu weer droog is worden ze op magische wijze weer wit.

Meer informatie.

 

Kinderparaplu Bloemen & Vogels

De leukste paraplu's voor kinderen bloemen en vogels

Ken je het merk Djeco? Ze hebben niet alleen heel tof speelgoed, maar ook nog eens mooie paraplu’s voor kinderen! Deze mooie transparante kinderparaplu met een prachtige print komt uit de serie Little Big Room. Door het transparante materiaal is hij grotendeels doorzichtig en kunnen kinderen dus nog steeds om zich heen kijken. De  uiteinden van de paraplu zijn beschermd met dikke plastic bolletjes, wat wel zo veilig voor de ogen is! Deze paraplu voor kinderen opent erg licht met een brede schuifknop. Diameter 70 cm.

Meer informatie.

 

Kinderparaplu Takkie

De leukste kinderparaplu's kopen Takkie

Een fijne doorzichtige kinderparaplu met zwarte rand en opdruk van de trouwe teckel van Jip en Janneke! Een klassieker die het altijd goed doet bij kinderen. Door het doorzichtige materiaal extra leuk en veilig. Met bescherming voor de ogen aan de uiteindes van de paraplu. Diameter 65 cm.

Meer informatie.

 

Kinderparaplu vintage transport

Kinder paraplu kopen; De leukste kinderparaplu's vintage transport

Een superstoere kinderparaplu voor alle kinderen die gek zijn op voertuigen! Naar deze kinderparaplu kan je blijven kijken. Bescherming aan de uiteindes van de paraplu voor de veiligheid van de kinderogen. Er zijn ook een bijpassende rugzak, drinkfles en andere leuke items te krijgen in deze print! Diameter 70 cm.

Meer informatie.

 

Paraplu voor kinderen: Lieveheersbeestje

De leukste kinderparaplu's lieveheersbeestje

Lieveheersbeestjes zouden zomaar een van de meest favoriete insecten onder kinderen kunnen zijn. Een vrolijke 3d kinderparaplu in de vorm van een lieveheersbeestje, die je al van verre kan herkennen. Met bescherming voor de ogen op de uiteindes van de paraplu. Tip: Helemaal leuk met een paar bijpassende regenlaarzen. Doorsnede 70 cm.

Meer informatie.

 

Kinderparaplu kikker

De leukste kinderparaplu's kikker

Niets past beter bij regen dan kikkers! Deze leuke 3d paraplu voor kinderen valt lekker op en heeft bescherming aan de uiteindes van de paraplu voor de veiligheid van de ogen. Tip: Helemaal leuk met bijpassende regenlaarzen. Doorsnede 70 cm.

Meer informatie.

 

Frozen kinderparaplu

De leukste kinderparaplu's frozen

Deze paraplu voor kinderen is natuurlijk voor de echte fans van Frozen. Bescherm je (gevlochten) haren tegen regen en sneeuw met deze mooie Frozen kinderparaplu. Je maakt je outfit helemaal af met bijpassende regenlaarzen.

Meer informatie.

 

Bing Kinderparaplu

Bing Kinderparaplu kopen

Deze superleuke kinderparaplu van Bing geeft je beschutting tijdens iedere regenbui en de zon. De windbestendige constructie zorgt dat hij zelfs de sterkste windvlagen kan weerstaan. Blijf voortaan altijd droog met deze coole semi-transparante Bing kinderparaplu!

Meer informatie.

 

PAW Patrol kinderparaplu

Kinderparaplu kopen paw patrol

 

Deze vrolijke paraplu voor kinderen thema PAW Patrol maakt regenbuien een stuk leuker! De prachtige kleurtjes en het lichtblauwe handvat maken dit product tot een vrolijk geheel. Extra leuk met bijpassende regenlaarzen.

Meer informatie.

 

Paraplu voor kinderen met stippen

Kinder paraplu met stippen kopen

Dit parapluutje is leuk versierd met een klassiek stippenpatroon. Hij is bovendien speciaal ontworpen voor kinderen met ca. 70 cm Ø en een kindvriendelijk vouwmechanisme. Erg handig is ook het naamplaatje, waardoor dit parapluutje niet snel kwijt zal raken op school.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

«

»

what do you think?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.