Fotobehang, het mooiste voor 2021 - Voor een frisse start! - Gera Raakt
TOP
Het leukste fotobehang van dit moment
Lifestyle Shoppen

Fotobehang, het mooiste voor 2021 – Voor een frisse start!

Ben jij ook wel toe aan 2021? Een lekkere frisse start? Met fotobehang creëer je een hele nieuwe sfeer in huis. Daarom heeft de redactie het mooiste fotobehang voor 2021 voor je op een rij gezet!

Met fotobehang geef je elke kamer in huis meteen een enorme upgrade. Met een mooie print die een volledige muur bedekt, breng je meteen kleur, diepte en sfeer in huis. En gecombineerd met bijpassende meubels of accessoires is jouw kamer meteen helemaal in een nieuwe stijl. Fotobehang is er voor een kleine muur, maar ook voor een langere muur in de huiskamer of een groot kantoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan inmiddels kiezen uit de mooiste kant-en-klare prints met elke sfeer die je maar kan bedenken. Wil je graag het gevoel hebben dat je bed midden in het bos staat, zodra je de slaapkamer binnenloopt? Geen probleem! Wil jij altijd een mooi uitzicht op een tropisch strand als je ’s morgens wakker wordt? Kan geregeld worden. Zeker nu we allemaal meer tijd thuis doorbrengen is het heel fijn om je huis een frisse update te geven, zo heb je nog meer plezier van de ruimtes waar je veel tijd in doorbrengt. Met een mooi fotobehang is dat zo geregeld. En zie je het behangen zelf niet zo zitten? Je kan het natuurlijk altijd uitbesteden aan een handige vriend of aan een professional, zodat je zeker weet dat jouw fotobehang snel en strak op de muur zit. Heb je zelf ook geen vieze handen. Wat wordt jouw nieuwe uitzicht?

 

Mistig regenwoud

Fotobehang regenwoud mist

Met deze mooie groene natuurprint kom je helemaal tot rust op jouw werkkamer of slaapkamer. Voor iedereen die van natuur en groen houdt, de perfecte keuze. Dit behang is in meerdere afmetingen verkrijgbaar en er is dus altijd wel een oplossing voor de muur die jij er mee wil behangen.

Meer informatie.

 

Wereldkaart

Fotobehang wereldkaart

Voor iedereen die van reizen houdt is dit behang natuurlijk perfect. Maar ook ter decoratie is een wereldkaart altijd een mooie toevoeging aan jouw interieur. En met een print over de hele muur is de impact natuurlijk extra groot!

Meer informatie.

Liever een andere uitvoering van de wereldkaart aan jouw muur? Kijk snel hier!

 

Dinosaurus

Fotobehang Dinosaurus

Met dit behang is er voor iedere dinofan ruimte voor een levensgrote dinosaurus op zijn of haar kamer. Verkrijgbaar in verschillende formaten, dus geschikt voor elke ruimte.

Meer informatie.

 

Tropisch strand

Fotobehang tropisch strand

Wie wil er nou niet elke dag naar een tropisch strand kijken met uitzicht op zee? Perfect voor een dagelijkse portie vakantiegevoel.

Meer informatie.

 

Fotobehang dolfijnen

 

 

 

Fotobehang dolfijnen

Droom weg in jouw eigen onderwaterwereld met dit fotobehang met vrolijke dolfijnen. Het behang is gemaakt van stevig behangpapier, bestaat uit 4 stroken en is eenvoudig aan te brengen op de muur. Wordt geleverd inclusief lijm die alleen nog aangemaakt hoeft te worden met wat water. Zorg ervoor dat de muur, glad, schoon en vetvrij is voordat je begint met het behang aanbrengen.

Meer informatie.

Liever een andere stijl voor de kinderkamer? Kijk snel hier.

 

Melkmeisje

Fotobehang melkmeisje

Al tijden populair op groot formaat of als fotobehang in de woonkamer of keuken en niet zonder reden. Met dit prachtige schilderij breng je in een klap sfeer en kleur aan in een ruimte. En tegelijkertijd blijft het heel stijlvol en een tikje formeel.

Meer informatie.

 

Bloemen

Fotobehang bloemen

Een gedurfde print waarbij de kleuren prachtig afsteken tegen de zwarte achtergrond. Voor directe sfeer en kleur in huis, met een vleugje natuur.

Meer informatie.

 

Paarden

Fotobehang paarden

Voor de echte paardenliefhebber kan deze print in prachtige naturelkleuren niet ontbreken. De print zorgt meteen voor leven in huis en is een mooie eyecatcher in elke ruimte.

Meer informatie.

 

Duinen

Fotobehang Duinen

Een rustgevend en oerhollands beeld, de duinen met op de achtergrond de zee. Een perfecte achtergrond voor een sfeervolle huiskamer of slaapkamer. Verkrijgbaar in meerdere formaten.

Meer informatie.

 

Amsterdam

Fotobehang Amsterdam gracht

De typische sfeer van de Amsterdamse grachten wordt perfect weergegeven in deze zwart-wit foto. Voor wie terugverlangt naar ‘zijn’ stad of voor wie gewoon geniet van het typische Nederlandse uitzicht op de grachtenpandjes. De zwart-wit afdruk maakt dat de muur meteen een chique uitstraling heeft.

Meer informatie.

Wil je liever uitzicht op een andere stad? Er is keuze genoeg, kijk snel hier.

 

Welk fotobehang is jouw favoriet?

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

 

 

 

 

 

 

 

«

»

what do you think?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.